Awakening of Heroes

MOBA igre su u poslednjih nekoliko godine stekle veliku popularnost. Nažalost, jedna od glavnih odlika je strma kriva učenja i dosta uloženog vremena da bi ste mogli da se ravnopravno borite sa protivnicima. To odbija većinu “casual” igrača, koji pošto ne igraju puno, budu ili vređani od strane saigrača što ne igraju dobro, ili ih protivnički tim lako pobedi, pa zabavni faktor vrlo brzo nestane. COFA games, programerski tim iz Srbije, je odlučno uočio moguću nišu i rešio da napravi MOBA igru za ljude koji uživaju u ovom žanru, ali ne mogu ili ne žele da se posvete nekoj igri u potpunosti.
Awekening of Heroes je namenjen takozvanim “mid-level ” igračima sa akcentom na pristupačnosti, jednostavnosti izvođenja i zabavi. Po najavama razvojnog tima igra će biti integrisana sa Facebook-om, a takođe, će biti portovana i na tablete. Sudeći po video materijalu na njihovom YouTube kanalu biće integrisana i podrška za Oculus Rift.
Sama grafika i dizajn likova su bliži League of Legends nego li HoN-u ili Dota-i, što znači da liče na strip junake iz nekog “steampunk” okruženja.
COFA Games se sprema da uskoro započne javni test “alpha” verzije, pa ukoliko ste radoznali da probate igru ovog domaće razvojnog tima mi vam savetujemo da posetite zvaničan sajt Awekening of Heroes i prijavite se da budete jedan od testera.

Ako vam se vest učinila zanimljivom razmislite o tome da napišete komentar ili je podelite sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

No comments yet.

Imaš komentar?