Domaća ekspertiza prkosi i najnaprednijoj svetskoj praksi
Domaća IT kompanija Mainstream lansirala je novu, revolucionarnu mCloud platformu, zahvaljujući kojoj shared hosting usluga postaje istorija

Lider u oblasti hosting usluga na domaćem tržištu, kompanija Mainstream, plasirala je na tržište superiornu mCloud platformu, za naprednu podršku savremenom biznisu. Platforma se bazira na SSD diskovima, a svojim karakteristikama pruža jednako konkurentnu uslugu kao što to čine najveći svetski provajderi poput Amazona i Digital Ocean-a.

mCloud full logo

Nova mCloud platforma pruža tri ključne novine koje uvode i nova pravila igre na tržište hosting usluga u Srbiji. Na prvom mestu tu je mHosting Cloud, namenjen korisnicima shared (deljenih) hosting usluga. Zahvaljujući njemu web sajtovi konačno dobijaju na brzini i kvalitetu u isto vreme, pri čemu mCloud svoje korisnike dodatno rasterećuje poznavanja administracije Linux ili Windows VPS servera.

ilustracija4Druga revolucionarna novina mCloud platforme su brzi Cloud SSD serveri, koji donose pogodnosti pre svega malim i srednjim preduzećima, a koje se ogledaju u optimizaciji resursa i niskim troškovima. Način na koji ova platforma funkcioniše jeste da korisnicima daje mogućnost instant kreiranja servera i fleksibilnost da sami podese sve ostale parametre shodno svojim potrebama, čime ova platforma štedi resurse, opremu, ali i vreme i novac.

Kako bi pružili visoko kvalitenu uslugu i što bolje pokrili sve segmente tržišta, Mainstream je vodio računa i o onim kompanijama koje trebaju zahtevnije serverske i računarske resurse. Treća ključna novina sa kojom su izašli pred svoje korisnike je virtuelni Data Centar. Zahvaljujući njemu vlasnici zahtevnijih tehnologija mogu zakupiti onoliko opreme i licenci koliko im je potrebno, sami kreirati virtuelne servere, vršiti preraspodele resursa, i sve to na mnogo jednostavniji, brži i jeftiniji način, nego što je to bio slučaj do sada.

Više informacija o ovim uslugama možete pronaći na sledećoj adresi http://www.mcloud.rs/.

Mainstream -logoMainstream već punu deceniju pruža najkvalitetniju uslugu Web hostinga na domaćem tržištu, o čemu svedoče i mnogobrojni klijenti u ovom domenu. Kompanija operiše sa najnaprednijom opremom u tri data centra, a svoje usluge korisnicima čini dostupnim dvadeset četiri časa dnevno, sedam dana u nedelji.

Ako vam se vest učinila zanimljivom razmislite o tome da napišete komentar ili je podelite sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

No comments yet.

Imaš komentar?