Xbox One ban?

Ukoliko pripadate nekolicini srećnika koji su ranije dobili novu Microsoft-ovu konzolu Xbox One nemojte se preterano radovati. Naime izgleda da je greškom jednog prodajnog lanaca u Americi određenim kupcima već poslat uređaj a par srećnika koji su probali da se igraju su banovani. Jedan od njih je celu priču izneo na Twitter-u a tek onda je Microsoft priznao grešku. Oni navode da su ograničili pristup Xbox Live servisu jer je u toku “završno poliranje” celog sistema te da će konzole postati aktivne 22. novembra kada je zvaničan datum početka prodaje.
Takođe dobar deo online medija se ovih dana bavi špekulacijama dali će hard disk od 500 Gb biti dovoljan vlasnicima next-gen konzola. Naime Xbox One zahteva da igra bude u potpunosti instalirana na internom hard disku da bi radila a kako većina novih igara zauzima između 15 i 20 Gb opravdano se postavlja pitanje dali će 500 GB biti dovoljno.

Ako vam se vest učinila zanimljivom razmislite o tome da napišete komentar ili je podelite sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

No comments yet.

Imaš komentar?